Twee leuke alternatieven voor hakken! #fashionfriday

Ben je het beu om je voeten en rug steeds opnieuw te pijnigen met die mooie, maar o zo oncomfortabele hakken? Ruil ze dan eens in voor een plat paar. Het perfecte excuus om jezelf te verwennen en je een nieuw paar platte schoenen aan te schaffen. Wij vonden alvast twee leuke en originele alternatieven voor hakken!

Sneakers

Sneakers zijn én blijven een tijdloze trend en staan voor de meeste vrouwen dan ook standaard in de schoenenkast. En met reden! Ze zijn praktisch, comfortabel en voor verschillende gelegenheden geschikt. Het enige risico is dat ze vaak iets minder origineel kunnen zijn en de kans groot is dat anderen een gelijkaardig exemplaar bezitten.

Tip: pimp daarom je sneakers eens met sneaker accessoires om ze een extraatje te geven. Italiaans modehuis Gucci was één van de pioniers om gepimpte sneakers op de markt te brengen, en met succes. De trend werd namelijk snel aanvaard in de gehele modewereld en sneaker accessoires zijn nu ook in betaalbaardere versies verkrijgbaar.

Gucci sneakers, verkrijgbaar bij De Bijenkorf via: http://bit.ly/2WtlvyG

Loafers

Waar sneakers soms net iets te sportief en casual zijn, past een paar elegante en gesofisticeerde loafers altijd onder een rokje of kleedje. Dit maakt ze dan ook perfect om aan te doen voor een meeting op het werk, maar tegelijkertijd ook voor een avondje uit met vriendinnen.

Loafers van Zara, verkrijgbaar via: https://go.zara/2XgYg80

 

Deze leuke alternatieven voor hakken tonen aan dat je je voeten en rug niet altijd moet kwellen om er hip, sexy of fashionable uit te zien. Zet je hakken dus aan de kant en kies je favoriete platte paar uit!

Liefs
Team Blush