How to style: zomersjaals voor elke gelegenheid #fashionfriday

Sjaals zijn niet alleen een onmisbaar item tijdens de wintermaanden, maar ook zeker tijdens de zomermaanden! Ze voegen namelijk een leuke touch toe aan je outfit. Bovendien vind je sjaaltjes in verschillende vormen, kleuren, diktes en stoffen om je zo aan elke gelegenheid of weersomstandigheid aan te passen. Wij zetten voor jou de leukste sjaaltjes op een rij!

Fijne sjaaltjes

Fijne sjaaltjes zijn sinds kort weer aan hun opmars bezig in de modewereld en wij begrijpen volledig waarom. Ze zijn superstylish en trendy en het voordeel is dat je ze op talloze manieren kan dragen. Zo draag je ze rond je nek, maar ook in je haar of rond je handtas geven ze een tikkeltje extra.

Daarnaast zijn sjaaltjes ook leuk om je tas te pimpen. Combineer een effen tas met een sjaaltje met print, een drukke tas met een effen sjaaltje of ga all the way, en combineer eindeloos verschillende prints en kleuren.

 

Tussensjaaltjes

Rekening houden met het weer in België is niet altijd even gemakkelijk. De ene dag is het 10 graden en regent het non-stop, de volgende dag is het 25 graden met een stralende zon en de dag daarna is het hier iets tussenin. Om dit probleem op te lossen werden gelukkig de tussensjaaltjes in het leven geroepen. Ze bestaan uit een fijn stofje, maar beschermen je nek toch tegen een koud briesje. Opnieuw voegen ook deze sjaaltjes net dat tikkeltje meer toe aan je outfit, dubbele win dus!

Welke soort sjaal is jouw favoriet?

Liefs

Team Blush