Stylish in the rain!

Stylish in the rain!

#FashionFriday : stylish in the rain!

Autumn is officially here! En weldra ook de vele regenbuien die hiermee gepaard gaan. We kunnen het weer helaas niet veranderen, maar we kunnen het wel gebruiken als excuus voor een extra shopping spree : een regenachtige dag is namelijk het perfecte moment om je outfit een extra twist te geven met een stylish raincoat.

Regenjassen hoeven niet saai of treurig te zijn. Integendeel, hij kan je helemaal opfleuren met een felle kleur of print. Want to keep it simple? Dan kan je gaan voor een classic trench. There’s a perfect raincoat for everyone!

Keep on reading and don't let the bad weather get you down!

Bright Colours

 

Hou je van felle kleuren of wil je gewoon het slechte weer (en jezelf) opfleuren? Dan kan je gaan voor een bright colored raincoat. Geel is niet enkel één van dé it-kleuren deze lente/zomer, maar het is ook nog eens levendig, energizing en een beetje wild. Deze kleur zal je voor de rest van de dag de nodige energie geven. Je kan hem combineren met een comfortabel wit-zwart gespreept t-shirt en je favorite black jeans. Is geel niet je kleur? Geen paniek, ook bright red is helemaal in dit jaar!

Regenjas janet teddy, America Today,  € 79,99

Faux suede trench coat, Zara, € 59,95

Pastel

Hou je van kleur, maar vind je de bright colours net iets té ? Dan kan je gaan voor een zachtere pastelkleur. Met deze kleuren ga je steeds elegant en girly de deur uit en ze zijn perfect te combineren met een klassiek lichtblauw gestreept hemd en een witte of lichtblauwe jeansbroek. Maak je outfit af met een nude bag.

Classic trench

 

Ben je fan van een klassieke stijl, dan is niets beter voor jou dan of course the classic trench coat! Deze jas maakt je niet enkel elegant en stijlvol, maar zodra je deze classic trenchcoat aandoet, voel je je onmiddellijk een confident boss lady. Om het bij de klassieke trend te houden, kan je de trenchcoat combineren met een simpel zwart truitje en een comfortabele blauwe jeansbroek. En to top it of neem je je favoriete black bag mee!

Trench-coat en coton à bordures côtelées, Esprit, €79,99

Transparant raincoat, Veritas, €24.95

Transparent

 

Dare to go all the way? En vind je het zonde om je trendy outfit te bedekken onder een regenjas? De transparante regenjas is sinds enkele jaren helemaal terug van weggeweest! Deze variant geeft een bepaalde nonchalante houding, maar dat wil zeker niet zeggen dat je er een basic outfit onder moet doen : ideaal om de trend “mixed prints” eens uit de kast te halen! Natuurlijk zijn er ook verschillende varianten in deze transparante regenjas. Als je gewoon doorzichtig too plain vindt, kan je kiezen voor een exemplaar met bolletjes of eentje in een andere kleur, zoals roze.

Laat de regen dus niet je dag en en vooral niet je outfit verpesten. Met één van deze regenjassen loop je er altijd stijlvol bij.

So, let it rain!

Wil je op de hoogte blijven van alle fashion trends? Stay tuned want vanaf nu delen we elke Friday some Fashion advice with you onder de hashtag #fashionfriday. Dus volg ons zeker via Facebook en Instagram om niets te missen!

 

Liefs

Caroline en Palmira