Tips tegen een droge huid: Stay hydrated #MakeUpMonday

Tips tegen een droge huid: Stay hydrated #MakeUpMonday

Heb jij ook wel eens last van een droge huid?

Nu dat de herfst begonnen is en de koude winter voor de deur staat, is het niet altijd even prettig voor je huid. Daarom is het belangrijk dat je hier voldoende aandacht aan besteed om te blijven stralen met een zachte en gezonde huid.

Na het nemen van een goede frisse douche of juist een lekker warm badje tijdens de koude winterdagen is het zeer belangrijk dat je u achteraf gaat insmeren met een voedende olie of goede bodylotion. De hydraterende bestanddelen trekken nog beter in je huid, als je deze eerst voorbereid en scrubt om alle dode huidcellen te verwijderen. SMEREN SMEREN SMEREN is de boodschap!

Self, Fine Delicate Body Butter, €42,50
Verkrijgbaar Café Beauté

Self, Fine Deluxe Bodyscrub, €42,50
Verkrijgbaar Café Beauté

En natuurlijk speelt je eetgewoonte hier ook een belangrijke rol in. Bij last van een droge huid eet je best vis, spinazie of bessen. Vis zit bomvol vetstoffen die de droge huid van wat extra liefde voorzien. Maar ook noten, avocado, olijfolie, honing en pompoen mag je tijdens de winterdagen wat vaker op het menu zetten!

And last but not least: drink voldoende water, Stay Hydrated!

 

 

Wil je nog meer tips over beauty and fashion, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook & Instagram! Elke maandag is het namelijk #Make-UpMonday en elke vrijdag #FashionFriday. Dan delen we met veel plezier onze expertise.

 

Liefs

Sarah