5 perfecte designertassen om van weg te dromen #FashionFriday

5 perfecte designertassen om van weg te dromen #FashionFriday

Het is vrijdag, tijd om even weg te dromen bij een aantal perfecte designertassen. Wat doe je anders op een vrijdag, toch? Wij hebben deze tassen alvast toegevoegd aan onze ultieme wishlist.

Marmont Camera Mini van Gucci

 

Deze Gucci tas is één van de goedkopere (neem goedkoper gerust met een korreltje zout) en ook populairste tassen van het merk. De tas wordt gedragen door veel influencers en heeft een klassieke look die makkelijk te combineren valt. We loveeeee this bag!

 

 

Classic Handbag van Chanel

 

The classic Chanel bag. Moeten we nog meer zeggen? Dé droomtas van velen door haar elegante en klassieke uitstraling. Deze tas heeft een stevig prijskaartje, maar wordt ook gezien als een investering. Indien er goed voor deze tas gezorgd wordt, daalt deze bijna niet in waarde.

 

 

 

Nano Luggage Bag van Céline

 

Deze tas verdient ook een plekje op onze wishlist. De unieke tas van Céline is een wereldwijd succes en is verkrijgbaar in vier formaten: de nano, micro, mini en phantom. De nano (zichtbaar op deze foto) is de kleinste en phantom is de grootste optie.

 

 

 

Saddle Bag van Dior

 

Deze Dior tas lijkt op een zadel en is momenteel heel trendy. Door de unieke vorm valt de tas op én valt hij in de smaak bij vele celebrities. De tas is terug van weggeweest and we’re happy it’s back!

 

 

Birkin Bag van Hermès

 

De Birkin Bag van Hermès is toch wel de tas der tassen. Vroeger bestond er zelfs een wachtlijst voor, omdat de Birkin heel schaars is. Het prijskaartje is dan ook stevig: deze kan uitzonderlijk oplopen tot meer dan 100.000 euro bij speciale uitvoeringen. Wil jij deze tas? Dan zul je eerder naar tweedehandse Birkin Bags moeten zoeken. Maar … laten we nu vooral even genieten van haar schoonheid.

 

Welke tassen staan op jouw verlanglijstje?

 

Liefs

Team Blush xoxo