Super easy make-up voor koudere dagen #MakeUpMonday!

Super easy make-up voor koudere dagen #MakeUpMonday!

Deze week delen we enkele tips hoe je super easy een make-up look kan creëren voor koudere dagen! Bekijk ook zeker en vast onderstaande tutorial van Caroline Rigo. Hierin toont ze hoe je de Cent Pur Cent Loose Mineral Blush Bronzer op verschillende plaatsen kan aanbrengen.

Omdat de zon ons stilletjes aan het verlaten is kan je zelf voor een gezonde shine zorgen door gebruik te maken van de Cent Pur Cent Loose Mineral Blush Bronzer. Because Bronze is totally back! Breng hem aan op je jukbeen en op de appeltjes van je wangen voor een healthy summer glow in de winter.

Cent Pur Cent Losse Minerale Blush, €26,99
Verkrijg bij de apotheek

Wist je trouwens dat je deze bronzer ook als oogschaduw kan gebruiken? De goudbruine tint past immers bij elke oog-en haarkleur. Breng deze aan met een oogschaduwpenseel over heel je ooglid et voilà: warme uitnodigende ogen!

Take care of your lips. In de herfst- en wintermaanden gaan we onze lippen extra goed moeten hydrateren. Investeer daarvoor in een goede lippenbalsem die je kissable lips gedurende de hele dag (of nacht 😉) van de nodige verzorging en hydratatie voorzien. Dit betekent echter niet dat je moet inboeten op kleur: meng opnieuw een beetje van de bronzer met je lippenbalsem voor een mooie gouden glans.

Bellàpierre, lip balm vanilla bean, 12,99€
Verkrijgbaar via www.blush-shop.be

Door het gebruik van waterproof mascara ga je je al geen zorgen moeten maken over uitgelopen mascara tijdens een regenbui of koude winterdagen.

Ace of Face, Eyerule Waterproof, €22,99
Verkrijgbaar via www.blush-shop.be

 

 

Wil je de meester aan het werk zien? In onderstaande tutorial toont Caroline Rigo hoe je met de bronzer multifunctioneel aan de slag kan!

Wil je nog méér tips over make-up, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook & Instagram! Elke maandag is het namelijk #Make-UpMonday en delen we met veel plezier onze expertise op dit vlak.

Liefs

Sarah