Outfits for a rainy day!

Outfits for a rainy day!

Hoe combineer je een stijlvolle outfit op een regenachtige dag? #FashionFriday

In de maanden november, december en januari zullen er heel wat regenbuien aankomen. Daarom, be prepared en zorg dat je al een leuke outfit hebt klaar hangen in je kast om die rainy days te trotseren!

Dress up !

Zelfs bij een stevige regenbui kan je kiezen voor een elegante jurk, waarom wel niet? Je kan gaan voor een rechte jurk, een warme cardigan en eventueel een trendy raincoat (zie vorige blog #FashionFriday) gecombineerd met een enkellaarsje. Zo kan je je jas en cardigan uitzwieren als de zon ervoor kiest om toch even te komen piepen.

Lange ribjurk met openstaande kraag, Zara, €39,95

Geruite overhemdjurk van katoen, Esprit, €59.99

Mag het iets stoerder? Nood aan meer comfort? Ga dan voor een lang geruit overhemd dat je zorgeloos kan combineren met een warm wollen vest inclusief kap om je pas geföhnde lokken te beschermen tegen weer en wind ;-). Een stoere biker boot erbij and you are out the door!

Rainboots, anyone?

De tijd dat rubber laarzen alleen maar uit de kast mogen gehaald worden voor een stevige boswandeling is helemaal voorbij. De rainboot is back and more fashionable than ever! Combineer met een korte rok tot boven de knieën en hoge zwarte kousen : supervrouwelijk maar toch een tikje stoer.

Wist je trouwens dat deze boots ook supercute staan onder een oversized sweater met dikke panty onder?

Women’s Wellington Boots: Military Red, € 135 (www.hunterboots.com)                            

Wil je op de hoogte blijven van alle fashion trends? Stay tuned want vanaf nu delen we elke Friday some Fashion advice with you onder de hashtag #FashionFriday. Dus volg ons zeker via Facebook en Instagram om niets te missen!

Liefs

Caroline en Palmira