Outerwear trends: de perfecte winterjas is trendy én warm

Outerwear trends: de perfecte winterjas is trendy én warm

Het moment dat je ‘s morgens en ‘s avonds een jas nodig hebt is aangebroken. Tijd dus om je winterjas onder het stof te halen of te investeren in een nieuwe. De belangrijkste eigenschappen van een goede winterjas? Warm én trendy. But no worries, wij hebben de laatste trends en leuke tips voor je verzameld!

Trendy winterjassen 2018

Allereerst bepaal je welk type jas je nodig hebt: Een korte of lange jas? Een dikke of dunnere jas? Wij lijsten de stijlvolste winterjassen voor 2018 voor je op.

Tender Teddy

Deze winter mag jij je vermommen als teddybeer! De teddyjassen zijn namelijk hélemaal in. Deze oversized knuffelberen zijn niet enkel lekker warm, maar ook enorm stijlvol. Je kunt ze namelijk zowel sportief als super classy dragen. Naast de teddy’s zijn ook de fake fur jassen in alle kleuren en vormen terug te vinden in de winkels.

Pretty Puffers

Wil je dit seizoen zeker zijn dat je geen koud krijgt en bestand bent tegen de regen? Dan is het tijd om een pretty puffer, ook gekend als de Michelin jas, te scoren. Niet enkel de effen variant, maar ook puffers met prints en bontjes zijn totally hot.

 

Trendy Trench

De trench is een klassieker die eigenlijk elk seizoen terugkeert en dus ook dit najaar. De trench doet het super goed in zijn klassieke vorm en in een basic kleur. Dit is natuurlijk niet de enige mogelijkheid, want ook hier kan je lekker variëren in kleuren en prints.

 

Welke kleur winterjas kies je?

Twijfel je nog welke kleur winterjas je wil? Denk dan aan de trendkleuren van dit najaar. Ga bijvoorbeeld voor een knallende kleur zoals rood, blauw of geel. Combineer deze met een neutrale outfit om de kleur nog meer te laten spreken. Hou je niet zo van opvallend? Kies dan een neutrale kleur zoals olijfgroen, cognac of kiezelgrijs. Deze kan je met ongeveer elke andere kleur combineren.

Het najaar van de prints

We haalden het al kort aan: teddyjackets, pretty puffers en trenchcoats vind je dit seizoen niet enkel in de basic colors, maar in de meest uiteenlopende kleuren én prints. De prints die dit najaar de show stelen zijn zeker en vast de ruitjes. Zelfs ruitjes op ruitjes en ruitjes in diverse kleuren zijn op én top modieus. Ook de dierenprints zijn niet weg te denken uit de najaarscollecties. Je kan het zo gek niet bedenken: slangenprints, panterprints en zelfs zebraprints.

 

Liefs
Anke