Opleidingen

Op zoek naar een opleiding visagie, Make-up of Fashion ? Join us at Blush Academy + Agency!

Make-up Artist

Droom je ervan om een opleiding Make-up Artist te volgen? Onze ervaren vakdocenten leren je alle technieken aan om je eigen carrière in de wereld van Make-up te lanceren. Hierbij gaan we helemaal back to basics dus is er geen enkele voorkennis vereist. Ook besteden we voldoende aandacht aan productkennis door je met verschillende merken in aanraking te brengen. Na deze opleiding ben je voorbereid op alle soorten visagie: van bruidsmake-up tot smokey eyes en zelfs make-up voor fashionshoots en fotografie.

 

Geen tijd voor een langlopende allround opleiding? Of wil je je specialiseren in slechts bepaalde aspecten van Make-up? Al onze lessen zijn ook apart te boeken of je kan er voor kiezen om één module van 6 lessen (BEGINNER, ADVANCED of EXPERT) te boeken

Ontdek meer
Fashion Stylist

Ambieer je als fashionista een carrière in de Fashion & Styling Business? Dan is onze opleiding Fashion Stylist een uitstekende voorbereiding. In 18 lessen leer je alles over kleuranalyses, stijl en imago, personal shopping en styling voor fotoshoots. Naast een uitgebreide theoretische basis bieden we ook een sterke link met de praktijk door gespecialiseerde gastdocenten uit de Fashion Business uit te nodigen om hun ervaringen met jou te delen.

Geen tijd voor een langlopende opleiding? Of wil je je specialiseren in slechts bepaalde aspecten van Fashion Styling? Al onze lessen zijn ook apart te boeken of je kan er voor kiezen om één module van 6 lessen (KLEUR, STIJL of SPECIALISATIE) te boeken.

Ontdek meer
Hairstylist

Wil je naast make-up ook hairstyling kunnen aanbieden aan je klanten? Dan kan je bij Blush een door de overheid erkende opleiding hairstyling volgen als aanvulling op je make-up skills.

Ontdek meer
Masterclass Grime en Facepainting

Als make-up artist op zoek naar een extra opleiding grime en facepainting? We go from beginners to experts in 4 classes!

Ontdek meer
Masterclass Bridal Make-up & Hairstyling

Ben je als make-up artist op zoek naar een extra opleiding Bridal make-up & hairstyling? In deze Masterclass delen Caroline Rigo en Palmira Proietti hun aanpak om elke bruid te doen stralen op haar big day.

Ontdek meer
Masterclass  Smartphone-photography
for Make-up & Fashion

Als Make-up Artist of Fashion Stylist is het online delen van je eigen werk essentieel om naambekendheid te vergroten. Maar hoe maak je nu de beste (smartphone)foto’s van je eigen werk?  En welke tools zijn er om je foto’s snel te bewerken?

Ontdek meer
Masterclass Studio Make-up

Professionele fotoshoots vereisen professionele make-upskills. In deze Masterclass : Studio Make-up leer je alle technieken om je make-up ook op foto volledig tot zijn recht te doen komen.

Ontdek meer
Masterclass  Opstarten als zelfstandige in bijberoep

Wil je na je opleiding Make-up Artist of Fashion Stylist opstarten als zelfstandige in bijberoep om je carrière te lanceren? In deze Masterclass informeren we je over al je rechten en plichten betreffende belastingen, inkomsten, BTW en sociale bijdragen.

Ontdek meer
Masterclass Fashion Stylist
Masterclass Fashion Stylist

Heb je een basisopleiding Fashion Stylist, kleur-, stijl- of imago-consulent achter de rug? En ben je klaar om je te specialiseren in die aspecten van de Fashion Business die helemaal jouw ding zijn? In de Masterclass : Fashion Stylist helpen professionele gastdocenten je op weg om je eigen skills te perfectioneren om zo je carrière verder vorm te geven.

Ontdek meer