Opleiding Grime en Facepainting

Je make-up skills op een artistieke manier uitbreiden? Leer in onze opleiding Grime en Facepainting alle technieken. Word een expert in slechts 4 lessen!

Masterclass Grime en Facepainting

Als make-up artist op zoek naar een extra opleiding grime en facepainting? We go from beginners to experts in 4 classes!

Prijs: €299,00

 

Reeks van 4 lessen, nieuwe startdata :

  • dinsdag 05/11/19, 19u-22u
  • donderdag 05/03/20, 19u-22u
Les 1

In de eerste les we will go back to basics. We laten je kennismaken met de basistechnieken van (kinder)grime en de verschillende materialen. Onze experts leren je de verschillende penseel- en kleurtechnieken aan. We experimenteren met fijne lijnen, dikke lijnen, druppels, … Kortom alles om goed van start te kunnen gaan.

Les 2

De skills die je hebt geleerd in les 1 zal je in les 2 meteen aanwenden om volledige facepaintings te maken. Zo leer je concrete figuren toe te passen op de verschillend gezichtsvormen. Je  leert werken met materialen zoals glitter, steentjes, … And last but not least, dit alles zal je inoefenen op basis van voorbeelden: van foto naar gelaat.

Les 3

Les 3 is all about the power of make-up. Met behulp van de skills die je hebt opgedaan in de vorige lessen, leer je nu spectaculaire looks creëren. We gaan in deze les aan de slag met de verschillende contrasteffecten. Op basis hiervan maken we looks zoals een heks, schedels, … Ook leren we je experimenteren met verouderingstechnieken zoals het creëren van rimpels.

Les 4

In les 4 we combine basic with your expertise. Hier combineer je de grime-technieken met een mooie basismake-up. Je leert volledige gezichtsjuwelen maken om je facepainting festival-proof te maken. Ideaal voor de zomer en festivals!