Dé perfecte oogschaduw kleur voor jouw ogen #MakeupMonday

Dé perfecte oogschaduw kleur voor jouw ogen #MakeupMonday

Wil jij ervoor zorgen dat jouw ogen mooi uitkomen met oogschaduw? Dan hebben wij een belangrijke tip voor jou: maak kennis met het kleurenwiel.

Het kleurenwiel

 

https://www.pinterest.com/pin/143974519323440890/

 

Om te bepalen welke kleur het beste staat bij jouw ogen, maken we gebruik van het kleurenwiel. Zoek de kleur van je ogen in bovenstaande afbeelding en kijk dan naar de kleur die er tegenover staat. Waarom? Deze kleuren zijn elkaars tegenovergestelde en dus complimenteren ze elkaar als je ze samen gebruikt. We geven hieronder een paar voorbeelden en wat inspiratie:

 

Blauwe ogen

Warme tinten

 

 

Want to make your blue eyes pop? Gebruik dan oogschaduwkleuren met oranje- en aardetinten, zoals koper, bordeaux, terracotta, brons… Het blauw van je ogen zal hierdoor nog intenser worden.

Groene ogen

Paarse en rozige tinten

 

 

Zie je? Door dat kleuraccent komen jouw ogen véél beter uit. Als je geen fan bent van een volledig blauwe of paarse look, kan je ook een nude eyeshadow look creëren en een subtiel kleuraccent toevoegen in de waterlijn of onder het oog.

 

Bruine ogen

 

 

Heb je bruine ogen? Lucky you! Jij staat met vrijwel elke kleur oogschaduw en kan dus naar hartelust experimenteren naargelang je outfit.

 

Ben je opzoek naar een oogschaduwpalette met de meest draagbare kleuren? Wij raden het 12 color PRO Eye Palette van Bellapierre aan, verkrijgbaar in onze webshop!

 

Bellapierre 12 color PRO Eye Palette, verkrijgbaar via www.blush.be

 

Have fun experimenting with your make-up!

 

Liefs

Team Blush