3 musthave make-up penselen #makeupmonday

3 musthave make-up penselen #makeupmonday

Er bestaan zoveel soorten make-up tools dat we het allemaal niet meer kunnen bijhouden. Van penselen tot beauty blenders en silicone sponsjes, we’ve seen it all. Uiteraard hebben we deze allemaal getest en hebben we voor jou 3 musthave penselen geselecteerd waar we niet meer zonder zouden willen.

1. Kabuki brush

De Kabuki Brush is een musthave om Loose Mineral Foundation aan te brengen. Deze penseel zorgt dat je dé perfecte dekking krijgt met je poeder en dat het de hele dag mooi blijft. Iets te enthousiast geweest met je roze blush? Gebruik de Kabuki dan als een gommetje om te felle kleuren lichtjes te vervagen.

Blush Kabuki Brush en Bellapierre Mineral Loose Foundation, verkrijgbaar via www.blush-shop.be

 

Een variant op deze kabuki is de flat kabuki brush, deze wordt dan weer vooral gebruikt om vloeiende foundations aan te brengen. Door de dichte beharing krijg je zelfs met een luchtige foundation een prachtige dekking.

musthave 2

Blush Flat Kabuki Brush, verkrijgbaar via www.blush-shop.be

2. Blush Brush

De Blush Brush is ideaal voor het aanbrengen van bronzer, blush en highlighter. Jukbeenderen shapen met poeder kan ook met deze borstel. Een echte multifunctionele brush dus!

Verkrijgbaar via www.blush-shop.be

3. Eye Blender Brush

Nadat je jouw oogschaduw hebt aangebracht kan je met de Eye Blender Brush je oogschaduw goed verdelen. Wil je jouw oogschaduw zo flawless mogelijk uitblenden? Zorg er dan voor dat deze penseel altijd zuiver is, zo komen er geen oude oogschaduwkleuren mee tijdens het blenden.

Verkrijgbaar via www.blush-shop.be

 

Liefs

 

 

Team Blush xoxo