Go multifunctional with bronzer! #MakeupMonday

Go multifunctional with bronzer! #MakeupMonday

Wij zijn enorme make-up addicts en blijven steeds op zoek naar topproducten om aan onze o zo dierbare stash toe te voegen. Enige nadeel? Na verloop van tijd weten ook wij niet meer wat er nu precies allemaal in die uitpuilende badkamerschuif ligt. Probeer jezelf daarom altijd de vraag te stellen of je je huidige make-up niet op een andere en vooral multifunctionele manier kan inzetten alvorens weer langs de kassa in de parfumerie te passeren.

Met een beetje creativiteit zal je snel ontdekken dat er soms meer in een potje zit dan je denkt. Sometimes you just need to think outside the box!

Bronzer as blush

 

In de eerste plaats blijven we onze bronzer gewoon gebruiken om kleur aan te brengen

op het gelaat. Doorgaans zal je misschien eerder voor een roze- of perzikkleurige blush kiezen, maar met een warme bronzertint kan je gezicht evenzeer wat kleur geven. Breng deze met een schuine borstel aan in de vorm van een grote drie op het jukbeen, langs je slapen en langs de kaaklijn. Tot slot nog extraatje op de neus en hello sunkissed glow!

Schuin afgesneden blush-borstel, verkrijgbaar op www.blush-shop.be

Bronzer as eyeshadow

 

Aangezien bronzer een warme mediumtint is die werkelijk iedereen staat, kan je deze ook gebruiken als oogschaduw voor je buitenste ooghoeken en als extra kleur in je arcadeboog (het plooitje net boven je bewegende ooglid). Wanneer je voor een matte bronzer kiest, kan je deze zelfs gebruiken om je wenkbrauwen aan te zetten.

Spraytan-substitute

Geen tijd gehad voor een spraytan of gewoon geen fan van zelfbruiners? Neem bij het bronzen van je gelaat ook meteen je hals en decolleté mee en iedereen zal zich afvragen wat jouw geheim is om er het hele jaar door zo healthy uit te zien. En alvast een kleine tip voor de eerste lentezon van binnenkort : breng met een kabuki-borstel een kleine hoeveelheid bronzer aan over de hele lengte van je benen en haal die spring dress maar uit de kast!

 

Goudkleurige kabuki, verkrijgbaar op www.blush-shop.be

 

Wil jij ook weten hoe je deze bronzer nu op je juiste manier aanbrengt? Neem dan zeker

een kijkje naar de tutorial van Palmira Proietti via:

 

https://www.youtube.com/watch?v=hKj_pPwY-D0

 

Liefs,

Team Blush xoxo