Musthaves in je make-up kit voor het najaar #MakeUpMonday

Musthaves in je make-up kit voor het najaar #MakeUpMonday

Nu de zomerkleding verhuisd is naar de zolder en je dikke wintertruien weer op de eerste rij in je kleerkast klaarliggen is je garderobe helemaal klaar voor het najaar. Maar hoe zit het met je make-up kit? Voor dé look van het najaar zijn er enkele producten die je zeker in het oog moet houden.

Everyday could be a good lash day

Lashes Gin & Tonic
Ga je een avondje uit of gewoon gezellig iets drinken? Dan zijn deze Lashes Gin & Tonic de aanrader om je  make-up look af te maken. Deze lashes geven je een natuurlijke maar toch een beetje een speelse look.

Esqido-lashes Gin & Tonic, €25, verkrijgbaar via www.blush-shop.be

Nadat de wimpers aangebracht zijn kan je het oog the final touch geven met de Bellàpierre Gel Eye Liner. Deze Eye liner is waterproof en blijft de hele dag perfect.

Bellàpierre Gel Eye Liner, €15,99, verkrijgbaar via www.blush-shop.be

 

Nu je ogen helemaal klaar zijn om te stralen, gaan we de huid verder afwerken met de Mineral Loose Bronzer van Bellàpierre. Deze bronzer kan je ook toepassen als Highlight. You got the shining look.

 

Maar hoe moet ik deze aanbrengen? Bekijk zeker en vast de tutorial van Caroline Rigo in onze blog Super easy make-up voor koudere dagen #MakeupMonday! Hierin toont ze hoe je een bronzer op verschillende plaatsen kan aanbrengen.

 

Bellàpierre, Miral Loose Bronzer, € 24,99 , verkrijgbaar via www.blush-shop.be

 

Voor het aanbrengen van de Mineral Loose Bronzer is de Blush Fan Brush een echte aanrader. Deze is ook de favoriet van Make-up Artist Caroline Rigo. De Fan brush is extra zacht en door zijn uitwaaiende haartjes komt de bronzer direct op de juiste plaats op je jukbeenderen.

Blush, Fan Brush, €24,99, verkrijgbaar via www.blush-shop.be

 

Wil je nog meer tips over beauty and fashion, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook & Instagram! Elke maandag is het namelijk #Make-UpMonday en elke vrijdag #FashionFriday. Dan delen we met veel plezier onze expertise.

 

Liefs

Sarah