Tips om je koffer te maken voor vakantie #FashionFriday

Tips om je koffer te maken voor vakantie #FashionFriday

Je koffer maken voor vakantie: sommigen kijken er naar uit en anderen slaan meteen in paniek bij de gedachte alleen al! Wij geven je een aantal tips om je koffer te maken voor jouw aankomende vakantie.

 

 

Het weer

Ten eerste moet je uiteraard kijken naar het weer op jouw bestemming. Gaat het warm worden? Gaat het regenen? Stem jouw outfits en spulletjes hierop af.

 

1 Werk in laagjes

Wanneer je jouw koffer maakt, zorg dan altijd dat je dunne kledingstukken meeneemt. Is het kouder dan verwacht? Dan kan je laagjes kleding opstapelen om het warmer te krijgen. Is het warmer dan verwacht? Dan kan je wat laagjes uitdoen!

 

2 Comfortabele schoenen

Always bring comfy shoes! Een hele dag op pad zijn, kan vermoeiend zijn voor jou en jouw voeten. Zorg er dus voor dat je voorbereid bent en neem comfortabele schoenen mee waar je gemakkelijk een hele dag op kan lopen.

 

3 Ga voor makkelijk te combineren stuks

Vermijd een overvolle koffer door basic kledingstukken mee te nemen die makkelijk te combineren zijn. Zo kan je makkelijker een outfit samenstellen en af en toe eens van stuks switchen zodat je niet dagenlang hetzelfde aan hebt.

 

Ben jij al aan het aftellen naar jouw vakantie?

 

Liefs

Team Blush