3 basic fashion do’s en don’ts #FashionFriday

3 basic fashion do’s en don’ts #FashionFriday

Voor deze Fashion Friday gaan we eens wat dieper in op fashion do’s en don’ts. Samen met wijze woorden van Coco Chanel proberen we jou vandaag wat tips te geven.

Don’t: Baggy opstapelen

We love baggy clothes, maar er bestaat ook iets als té baggy. Een baggy broek, op een baggy trui met een baggy jas? Dat raden wij niet aan.

Do: Baggy combineren met jouw eigen maat

Vind een goede balans tussen baggy kleren en kleding in jouw eigen maat. Combineer bijvoorbeeld een baggy trui met skinny jeans. Zo krijg je het oversized effect, maar is jouw lichaam wel nog in verhouding.

 

Don’t: Alle nieuwste trends kopen

Trends komen en gaan, dus is het niet altijd even slim om alle trends te kopen. Je bent de kledingstukken misschien sneller beu gezien waardoor je ze niet zo lang gaat dragen.

Do: Kies zorgvuldig jouw kleren uit

Kies de trends uit die je écht leuk vindt en goed bij je passen. Zo creëer je een eigen stijl én zie je er nog steeds fashionable uit. Koop ook goede basics, deze gaan jaren mee en zijn makkelijk te combineren!

 

Don’t: Overload aan accessoires

Zorg er voor dat je niet te veel accessoires aandoet. Dit kan jouw outfit namelijk helemaal uit balans brengen!

Do: Keep it simple

Zoals Coco Chanel ooit zei: als je voor de spiegel staat, doe dan één accessoire uit. Keep it simple. Accessoires zouden jouw outfit moeten complimenteren, niet overnemen.

Dus, kort samengevat: pas op hoe je baggy kleren combineert, koop niet alle trends & keep your jewellery simple.

Liefs

Team Blush xoxo