Blush Blog

Go multifunctional with bronzer! #MakeupMonday

Wij zijn enorme make-up addicts en blijven steeds op zoek naar topproducten om aan onze o zo dierbare stash toe te voegen. Enige nadeel? Na verloop van tijd weten ook wij niet meer wat er nu precies allemaal in die uitpuilende badkamerschuif ligt. Probeer jezelf daarom altijd de vraag te stellen of je je huidige make-up niet op een andere en vooral multifunctionele manier kan inzetten alvorens weer langs de kassa in de parfumerie te passeren.

Lees meer

Closet cleaning tips #FashionFriday

Je blijft maar shoppen, maar je doet geen kledingstukken weg? Let’s be honest, dit maken we allemaal wel eens mee. We gaan hier verandering in brengen: let’s clean our closets! 

Lees meer

Zomerkleurtje tijdens deze grauwe dagen #MakeUpMonday

Met dit grauwe weer, dromen we toch allemaal van de zomer? Door de Marc Inbane producten kom je meteen in de zomerstemming! Hieronder vind je enkele tips & tricks hoe je al helemaal in de zomerstemming komt met de producten van Marc Inbane.

Lees meer

Alles in verhouding met je body #FashionFriday

Je hoort het je grootmoeder vast nog zeggen: waar gaat die rugzak met dat meisje naartoe? En gelijk had ze! Want groot lijkt nog groter naast klein en klein nog kleiner naast groot. Verhoudingen zijn echt super belangrijk in je outfit. In deze blog gaan we dieper in op de juiste verhoudingen en proporties voor dé perfecte outfit.

Lees meer

Musthaves in je make-up kit voor het najaar #MakeUpMonday

Nu de zomerkleding verhuisd is naar de zolder en je dikke wintertruien weer op de eerste rij in je kleerkast klaarliggen is je garderobe helemaal klaar voor het najaar. Maar hoe zit het met je make-up kit? Voor dé look van het najaar zijn er enkele producten die je zeker in het oog moet houden.

Lees meer

Outerwear trends: de perfecte winterjas is trendy én warm

Het moment dat je ‘s morgens en ‘s avonds een jas nodig hebt is aangebroken. Tijd dus om je winterjas onder het stof te halen of te investeren in een nieuwe. De belangrijkste eigenschappen van een goede winterjas? Warm én trendy. But no worries, wij hebben de laatste trends en leuke tips voor je verzameld!

Lees meer