Blush Blog

Musthaves in je make-up kit voor het najaar #MakeUpMonday

Nu de zomerkleding verhuisd is naar de zolder en je dikke wintertruien weer op de eerste rij in je kleerkast klaarliggen is je garderobe helemaal klaar voor het najaar. Maar hoe zit het met je make-up kit? Voor dé look van het najaar zijn er enkele producten die je zeker in het oog moet houden.

Lees meer

Outerwear trends: de perfecte winterjas is trendy én warm

Het moment dat je ‘s morgens en ‘s avonds een jas nodig hebt is aangebroken. Tijd dus om je winterjas onder het stof te halen of te investeren in een nieuwe. De belangrijkste eigenschappen van een goede winterjas? Warm én trendy. But no worries, wij hebben de laatste trends en leuke tips voor je verzameld!

Lees meer

Tips tegen een droge huid: Stay hydrated #MakeUpMonday

Heb jij ook wel eens last van een droge huid?

Nu dat de herfst begonnen is en de koude winter voor de deur staat, is het niet altijd even prettig voor je huid. Daarom is het belangrijk dat je hier voldoende aandacht aan besteed om te blijven stralen met een zachte en gezonde huid.

Lees meer

FashionFriday: tips jeansbroek kopen

De perfecte jeansbroek voor jou? Die vind je zo

Broeken passen… Ik hoor je al zuchten bij het idee en ik krijg het er al erg warm van. Want het is werkelijk een struggle voor iedereen. Zeker als het om jeansbroeken gaat. Zoek jij al jaaaaaaren naar die denim die je perfect past? Die aanvoelt alsof je niets aan hebt? Wel dan heb ik goed nieuws voor je: die zoektocht stopt hier! Want met deze tips vind je the perfect jeans in no time!
Lees meer

Super easy make-up voor koudere dagen #MakeUpMonday!

Deze week delen we enkele tips hoe je super easy een make-up look kan creëren voor koudere dagen! Bekijk ook zeker en vast onderstaande tutorial van Caroline Rigo. Hierin toont ze hoe je de Cent Pur Cent Loose Mineral Blush Bronzer op verschillende plaatsen kan aanbrengen.

Lees meer

Outfits for a rainy day!

Hoe combineer je een stijlvolle outfit op een regenachtige dag? #FashionFriday

In de maanden november, december en januari zullen er heel wat regenbuien aankomen. Daarom, be prepared en zorg dat je al een leuke outfit hebt klaar hangen in je kast om die rainy days te trotseren!

Lees meer

Halloween Make-up Heks

Halloween Make-up: in 5 stappen ben je een heks

Are you ready for Halloween? Lekker griezelen en je verkleden. Heb je nog geen idee welke Halloween make-up look je gaat creëren? Gelukkig zijn wij er en helpen we je elke maandag met make-up struggles. Vandaag leren we je in 5 stappen hoe je jezelf omtovert tot een lelijke heks!Lees meer

Stylish in the rain!

#FashionFriday : stylish in the rain!

Autumn is officially here! En weldra ook de vele regenbuien die hiermee gepaard gaan. We kunnen het weer helaas niet veranderen, maar we kunnen het wel gebruiken als excuus voor een extra shopping spree : een regenachtige dag is namelijk het perfecte moment om je outfit een extra twist te geven met een stylish raincoat.

Lees meer